Reprezentanţi ai PDL s-au întâlnit cu lideri de sindicate, pe tema Codului Muncii

Reprezentanţi ai PDL s-au întâlnit, vineri, cu lideri sindicali pentru a discuta despre propunerile de modificare a Codului Muncii pentru care Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament.

Urmărește
3 afișări

La întâlnire au participat lideri ai sindicatelor, prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader, alţi parlamentari PDL.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a preluat propunerile sindicatelor la Codul Muncii şi că acestea vor fi discutate în grupul parlamentar al PDL pentru a vedea dacă vor fi însuşite şi depuse ca amendamente la Guvern.

"Am luat propunerile lor, le vom discuta în grup şi vom vedea care vor fi preluate de noi şi depuse ca amendamente la secretarul general al Camerei în timpul procedurii de asumare a răspunderii Guvernului", a precizat Mircea Toader.

El a spus că unele propuneri ale sindicatelor vizează contractele colective de muncă, însă acestea vor fi reglementate printr-o lege specială, nu prin Codul Muncii.

"Propunerile privind condiţiile pentru contractele colective de muncă vizează o lege specială. Nu are rost să blocăm Codul Muncii", a adăugat Toader.

Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pe Codul Muncii, marţi, 8 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici