Reprezentanţi ai UNPR susţin că au fost atacaţi cu bâte şi săbii de către "oamenii lui Vanghelie"

Un grup de reprezentanţi ai UNPR Sector 5 a fost atacat cu bâte, sticle şi săbii, joi seară, de către "oamenii lui Marian Vanghelie", la o întâlnire cu "cetăţenii din această zonă", susţine preşedintele filialei UNPR, Corin Romanescu, într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

3 afișări

"Oamenii lui Marian Vanghelie au atacat cu bâte, sticle şi săbii membrii UNPR din Sectorul 5, Bucureşti. Membrii UNPR Sector 5 au fost atacaţi joi, 7 iulie, cu bâte, sticle şi săbii, în jurul orei 18,45, pe str. Iacob Andrei (lângă Fabrica Baduc) Sector 5, la întâlnirea săptămânală convocată de preşedintele organizaţiei partidului Corin Romanescu cu cetăţenii din această zonă, în vederea susţinerii discuţiilor despre problemele administrative cu care aceştia se confruntă zilnic", se arată în comunicatul semnat de Corin Romanescu.

"Am fost întâmpinaţi de aproximativ 25-30 de persoane înarmate cu bâte, sticle şi săbii. Pe strada care trebuia să înaintăm pentru a ajunge la punctul nostru de întâlnire, aceşti indivizi au aşezat un microbuz transversal pentru a ne bloca accesul cu maşinile. Au început să vorbească urât, să ne înjure să folosească cuvinte vulgare şi tot aşa. În acel moment am avut inspiraţia să nu intrăm în polemici cu ei. M-am gândit în primul rând la colegele mele şi la colegii mei care m-au însoţit şi nu am vrut în nici unul fel ca vreunul dintre ei să aibă de suferit din această situaţie neplăcută creată de Marian Vanghelie", a explicat Romanescu, citat în comunicat.

Acesta susţine că la un moment dat grupul progresiştilor a fost întâmpinat de o doamnă, Aura Ilie, şi un domn care nu şi-a spus numele şi au început să vorbească urât la adresa membrilor de partid.

"Au spus că ei sunt consilierii lui Vanghelie şi că noi nu avem voie să intrăm în cartierele din Sectorul 5 fără aprobarea lor, pentru că ei sunt liderii de zonă. La un moment dat, în faţa mea l-au sunat pe Bogdan Georgescu, «mana dreapta a lui Vanghelie». Trebuiau să-i raporteze că ne-au oprit din drum şi nu ne-au permis să ne deplasăm la locul nostru de întâlnire cu cetăţenii Sectorului 5 cu care trebuia să ne vedem. La final am reuşit cu multă muncă de convingere să-i liniştim, iar noi toţi ne-am retras la sediul organizaţiei noastre", a adăugat Romanescu.

"Liderul UNPR Sector 5 Corin Romanescu îi transmite pe această cale primarului «ejaculat» Marian Vanghelie şi echipei sale că «de ce le este frică nu vor scăpa!»", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici