Robert Sighiartău: PNL a înţeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la prezidenţiale

  • PSD nu este un partener corect faţă de PNL, iar simpatizanţii liberali simt acest lucru, spune deputatul PNL Robert Sighiartău.
  • El afirmă că „PNL a înţeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la alegerile prezidenţiale şi că trebuie să îl învingem pe Marcel Ciolacu”.
Urmărește
227 afișări
Imaginea articolului Robert Sighiartău: PNL a înţeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la prezidenţiale

Robert Sighiartău: PNL a înţeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la prezidenţiale

„PSD nu este un partener corect faţă de PNL, iar simpatizanţii liberali simt acest lucru. Am spus-o tot timpul, o spun şi în şedinţă şi deja semnele sunt bune, pentru că PNL a înţeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la alegerile prezidenţiale şi că trebuie să îl învingem pe Marcel Ciolacu. Domnul Nicolae Ciucă nu are niciun fel de înţelegere cu Marcel Ciolacu şi este un om de bună credinţă, însă Marcel Ciolacu, din păcate, ca un şmecher de Buzău, a încercat să profite de buna credinţă a domnului Ciucă. Din acest punct de vedere, domnul Ciucă este într-o bătălie cu domnul Ciolacu”, spune Robert Sighiartău.

El afirmă că liberalii nu iau în discuţie schimbarea candidatului la prezidenţiale şi se vor mobiliza pentru „a învinge PSD la alegerile prezidenţiale”.

Întrebat despre constituirea unui pol de dreapta, Sighiartău spune că nu este luată în calcul o astfel de variantă.

„Nu luăm în calcul o astfel de ipoteză pentru că toate cifrele politice, inclusive rezultatele de la locale şi europarlamentare, ne arată că USR nu are cum să intre în turul doi, nu a reuşit nici măcar în 2019 în turul doi, în momentul în care erau foarte bine cotaţi după alegerile parlamentare, când aveam peste 22%. Acum au luat 8% şi nu mai au nici primari. Este o ipoteză pe care nu o luăm în calcul. Noi nici măcar nu avem un protocol cu PSD, este o alianţă conjuncturală, pentru că nu s-a mai putut crea o majoritate în Parlament şi intrăm într-o logică de bătălie”, încheie deputatul PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici