Rodeanu: PNL îşi petrece noaptea mandatului cu „Stăpânul” şi dimineaţă strigă: Vai, sunt o slugă!

PNL iese de sub talpa elefantului roşu şi semnează moţiunea de cenzură a „USR sau continuă să-i mintă pe români, afirmă deputatul USR Bogdan Rodeanu: „Ce rămâne neclar e poziţia PNL care îşi petrece de bună voie cu şi dimineaţa strigă: ”.

Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Rodeanu: PNL îşi petrece noaptea mandatului cu „Stăpânul” şi dimineaţă strigă: Vai, sunt o slugă!

Rodeanu:: PNL îşi petrece noaptea mandatului cu „Stăpânul” şi dimineaţă strigă: Vai, sunt o slugă!

„Adio, dar rămân cu tine! sau cum au îngenunchiat urmaşii Brătienilor în faţa urmaşilor lui Ceauşescu. PNL să se hotărască: iese de sub talpa elefantului roşu şi semnează moţiunea de cenzură iniţiată de USR sau continuă să-i mintă pe români şi renunţă pentru totdeauna la principiile liberale de dragul lui Marcel Ciolacu şi a găştii pesediste. Că PSD este toxic, nereformat şi nedemocratic în esenţa sa, e limpede ca lumina zilei. Ce rămâne neclar e poziţia PNL care îşi petrece <noaptea mandatului> de bună voie cu <Stăpânul> şi dimineaţa strigă: <Vai, sunt o slugă....!!!”, scrie pe Facebook vicepreşedintele Comisiei de Apărare din camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu.

Parlamentarul USR are un mesaj pentru liberali: „Nu mai merge aşa, dragi colegi din PNL”.

„Iată, vă oferim posibilitatea să vă veniţi în fire semnând moţiunea de cenzură iniţiată de USR şi să scutiţi prezentul şi viitorul României de o întoarcere în timp cu 20 de ani. Putem înţelege că sunteţi captivi PSD-ului, dar nu putem înţelege să ţineţi în captivitate, alături de voi, şi românii. Aşadar, aratăţi prin fapte, nu prin vorbe, că suneţit gata să faceţi un partenieriat cinstit şi onest pentru adevărata stabilitate a României cu românii şi nu cu PSD. Hadeţi să-l ajutăm pe Marcel Ciolacu şi pe PSD să meargă liniştiţi la meditaţii, nu doar la economie şi engleză ci, mai ales, la etică şi democraţie”, încheie Rodeanu.

„Îi invit pe doamna Lasconi şi pe reprezentanţii USR la sediul Partidului Naţional Liberal pentru a discuta despre viitorul ţării”, afirma liderul liberal, Nicolae Ciucă. Preşedintele PNL spunea că demersul Elenei Lasconi privind moţiunea de cenzură este unul „politicianist şi neserios”.

Preşedinta USR Elena Lasconi a anunţat că USR va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu. „Hai să vedem cât curaj aveţi, domnule Ciucă”, spune Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici