Romaşcanu atacă PNL şi pe Rareş Bogdan: Nu data alegerilor este importantă, ci lipsa respectării unei decizii

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu atacă PNL şi pe Rareş Bodgan în special: „nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice”. Cât despre alegeri, Romaşcanu afirmă că nu data este importantă, ci lipsa respectării unei decizii oficiale.

261 afișări
Imaginea articolului Romaşcanu atacă PNL şi pe Rareş Bogdan: Nu data alegerilor este importantă, ci lipsa respectării unei decizii

„Faimosul Rareş, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice înspre a justifica ceea ce nu poate fi justificat prin prisma bunului simţ comun. Faimosul Rareş s-a remarcat prin pupatul oricărui ... inel care i s-a arătat în raza de acţiune a buzelor, preamărind orice efemeridă care a ocupat poziţia de şef a partidului mirosind mai mult a Băsescu decât a Brătianu: Orban, Cîţu acum Ciucă. Iar lista e departe de finalizare căci rotaţia şefilor PNL e pe măsura elanului pupător al vorbetelui. Acum ne spune că vor fi alegeri în septembrie doar dacă îşi va pierde minţile. Îl informăm cu respect că, deşi diagnosticul putea fi pus de unii răutăcioşi mult mai devreme, el are confirmarea oficială pe data de 03.03.2024 (vezi poza)”, a postat Lucian Romaşcanu pe Facebook.

În opinia purtătorului de cuvânt al PSD, ceea ce este extrem de important este „lipsa de onoare: Nu data alegerilor în sine este importantă ci lipsa respectării unei decizii oficiale a unui partid care se vrea important în România. PSD îşi poate duce spre succes candidatul la prezidenţiale indiferent de data scrutinului. Rareş şi compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul în turul 2. De aici şi piruetele, de aici şi explicaţiile stupide privind respectarea legilor care nu păreau să existe în martie. Din acest motiv al lipsei de onoare PNL nu a mai câştigat alegerile parlamentare din 1937. Şi nu par să le mai câştige curând”.

Atacul vine după ce, întrebat în ce condiţii liberalii vor accepta alegerile prezidenţiale în septembrie, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a răspuns: „doar dacă ne pierdem minţile în noaptea asta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici