Romaşcanu: Avem un candidat atât de bine încât să câştige, indiferent cine va fi în turul doi

  • Eu cred că avem un candidat atât de bine încât să câştige, indiferent cine va fi în turul doi, spune vineri purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu.
  • El afirmă că „este problema celorlalte partide să ajungă în turul doi”.
Urmărește
593 afișări
Imaginea articolului Romaşcanu: Avem un candidat atât de bine încât să câştige, indiferent cine va fi în turul doi

Romaşcanu: Avem un candidat atât de bine încât să câştige, indiferent cine va fi în turul doi

„Nu s-au discutat (Scenarii de finală de tur doi - n.r.), pentru că nu ştim cine va fi în final în turul doi. Vor fi discuţii politice pe măsură ce... Eu cred că avem un candidat atât de bine încât să câştige, indiferent cine va fi în turul doi. Este problema celorlalte partide, noi nu avem niciun fel de emoţii să ajungem în turul doi. Este problema celorlalte partide cum se vor mobiliza să ajungă în turul doi”, spune Lucian Romaşcanu.

Întrebat despre Mircea Geoană, el firmă că acesta încă nu şi-a anunţat candidatura.

„Văd că şi-a mai temperat elanul. Cred că ar fi o chestie interesantă să vedem acest îndemn al liberalilor să voteze un social-democrat. Nu mă aştept la nimic, dânsul tot a spus că va candida. Există sigur o uşoară nedumerire, când tot ceea ce zice şi face este cu un steag NATO în spate, pentru că este secretarul general adjunct al NATO, spune nişte lucruri extrem de complicate, ultima sa postare a fost extrem de negativă la adresa României, uitând că prin poziţia internaţională pe care o are, lumea este atentă şi internaţional la ce spune dumnealui, şi dacp poţi să spui un şir de minciuni întreg pentru o campanie electorală internă, trebuie să fii atent când eşti secretar general adjunct al NATO ce comunici”, încheie Romaşcanu.

Congresul PSD de sâmbătă va valida candidatura lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici