Romaşcanu, despre moţiunile de cenzură: Sunt generate de declaraţia lui Ciucă

Moţiunile de cenzură anunţate de USR şi AUR sunt generate de declaraţia lui Nicolae Ciucă, potrivit căruia nu mai există o coaliţie de guvernare, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu.

Urmărește
66 afișări
Imaginea articolului Romaşcanu, despre moţiunile de cenzură: Sunt generate de declaraţia lui Ciucă

Romaşcanu, despre moţiunile de cenzură: Sunt generate de declaraţia lui Ciucă

Întrebat, miercuri, ce şanse au moţiunile de cenzură anunţate de USR şi AUR, Romaşcanu a spus că sunt demersuri „extrem de politizate, ţin de momentul campaniei electorale, generate de declaraţia domnului Ciucă, aceea că nu mai avem o coaliţie de guvernare. Şi atunci fireşte imediat celelalte forţe politice din opoziţie au decis să testeze adevărul celor declarate de domnul Ciucă.
Înţeleg că domnul Ciucă s-a repliat şi nu cred că există vreo şansă să treacă o moţiune de cenzură”.

Senatorul social-democrat a adăugat că, după ce „trecem de această vâltoare a campaniilor electorale, va trebui să avem un dicţionar liberal român ca să înţelegem ce înseamnă ruperea coaliţiei de guvernare, dar rămânem cu miniştrii. Mergem la guvern, la serviciu, dar îi obstrucţionăm pe ceilalţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici