Romaşcanu: PSD are voturi cât pentru doi candidaţi, PNL nu are voturi pentru Dl. Ciucă

  • Senatorul social democrat Lucian Romaşcanu a comentat informaţiile potrivit cărora PSD ar aloca voturi candidatului AUR, George Simion, pentru a-l ajuta să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale
  • PSD are voturi cât pentru doi candidaţi, PNL nu are voturi pentru Dl. Ciucă, a spus Romaşcanu.
Urmărește
159 afișări
Imaginea articolului Romaşcanu: PSD are voturi cât pentru doi candidaţi, PNL nu are voturi pentru Dl. Ciucă

Romaşcanu: PSD are voturi cât pentru doi candidaţi, PNL nu are voturi pentru Dl. Ciucă

Comentariul a fost făcut pe Facebook.

„Zicerea zilei, comentată pe toate mediile, este că dă PSD 20 voturi per secţie către Simion. Total FALS! Totuşi, se desprind două concluzii: PSD are suficiente voturi cât pentru doi candidaţi în turul doi, PNL nu are 20 de voturi per secţie pentru Dl. Ciucă”, a scris Romaşcanu.

Reprezentantul PSD mai susţine că Simion este ajutat de campania liberalilor.

„Later edit: Pentru că ne plictiseam, avem acum ştirea că Becali a fost îndemnat de Hrebenciuc să-l bage pe Simion în turul doi... Se naşte o dilemă logică elementară: Simion e candidatul AUR deci al lui Becali, la ce bun să-l roage cineva să facă ce are în fişa postului, adică susţinerea candidatului propriu? Dacă asta e campania PNL, aici este motivul pentru care creşte Simion. Ce să zic, felicitări”, a precizat Lucian Romaşcanu.

Candidatul PSD, Marcel Ciolacu, are cele mai mari şanse să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Pentru al doilea loc se bat mai mulţi candidaţi, inclusiv reprezentanţii AUR şi PNL, George Simion şi Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici