Romaşcanu: PSD vine cu liste formate din oameni care nu au niciun fel de probleme în justiţie

Partidul Social Democrat va veni în faţa legăturilor cu liste formate din oameni care nu au niciun fel de probleme în justiţie, de niciun fel de natură, spune purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, după ce conducerea formaţiunii a luat o decizie în acest sens.

Urmărește
55 afișări
Imaginea articolului Romaşcanu: PSD vine cu liste formate din oameni care nu au niciun fel de probleme în justiţie

„Principalul vot care s-a dat a fost acela obţinut în unanimitate de a nu avea pe liste candidaţi care au probleme în justiţie. Iniţial a fost vorba să nu existe acţiuni în justiţie legate de problemele de corupţie sau cele asimilate acestora. Am extins această chestiune şi către zonele de incompatibilitate. Deci, în acest moment, Partidul Social Democrat va veni în faţa alegăturilor cu liste formate din oameni care nu au niciun fel de probleme în justiţie, de niciun fel de natură, ceea ce este un lucru care continuă decizia luată şi acum patru ani de conducere a Partidului Social Democrat”, spune Lucian Romaşcanu după şedinţa Consiliului Politic Naţional.

El precizează că există solicitarea din partea conducerii partidului în urma votului să facă o reevaluare a listei.

„După cum ştiţi, (Victor Ponta - n.r.) nu este singurul membru al PSD-ului exclus în epoca domnului Dragnea, care a fost reprimit în partid. Este şi cazul domnului Tudose, este şi cazul domnului Neacşu. Sunt oameni care nu au avut o vinovoţie explicită la momentul plecării din partid şi atunci au orice resursă pe care am pierdut-o. E bine să o avem înapoi. Iar domnul Ponta este un fost premier al României, de succes, unul din cei mai buni premieri. Este un om cu notorietate şi care cu certitudine aduce valoare PSD-ului”, spune Romaşcanu despre revenirea lui Victor Ponta în PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici