Rus: Câştigarea alegerilor de USL la Cluj, la fel de importantă ca şi câştigarea preşedinţiei ţării

Fostul ministru de Interne şi fostul preşedinte al PSD Cluj Ioan Rus consideră că pentru USL câştigarea alegerilor locale de la Cluj este la fel de importantă ca şi câştigarea preşedinţiei României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Ioan Rus a declarat, vineri, în cadrul unei dezbateri a USL Cluj, că PNL şi PSD trebuie să reuşească să depăşească orgoliile astfel încât PDL "să fie bătut pe toate liniile la Cluj".

"Dacă vom reuşi să facem o fuziune aşa cum se cuvine, a eforturilor, nu a doctrinelor, atunci avem şanse. Nu este important doar pentru Cluj, ci pentru România. Semnalul dat de la Cluj privind câştigarea alegerilor locale de către USL e la fel de important ca şi preşedinţia României. (...) Dacă reuşim în acest moment ca la nivelul tuturor comunelor din judeţ să găsim candidaţi comuni, să depăşim orgoliile membrilor PNL şi PSD, atunci se poate naşte ideea de a avea succes şi putem bate PDL pe toate liniile în Cluj", a spus Rus.

El a recomandat ca PSD să candideze la una din cele două funcţii, de preşedinte al CJ Cluj sau de primar al municipiului, iar PNL la cealaltă.

Rus a participat, vineri, alături de Vasile Dâncu şi de rectorul Universităţii "Babeş-Bolyai", Andrei Marga, la o dezbatere organizată de USL Cluj cu tinerii şi studenţii liberali şi social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici