Rus despre Iliescu: Pe întunericul acesta nu îl văd prea bine

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a declarat, duminică, întrebat de ziarişti ce părere are despre faptul că preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, nu a votat la referendum, că, "pe întunericul acesta", nu îl vede prea bine.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Rus despre Iliescu: Pe întunericul acesta nu îl văd prea bine

Rus despre Iliescu: Pe întunericul acesta nu îl văd prea bine

Rus a spus, la câteva minute de la publicarea exit-poll-urilor, că rezultatul obţinut de PSD nu poate fi considerat nici unul foarte slab, nici unul foarte bun.

"Întotdeauna este loc de mai bine şi totdeauna este loc de mai rău. Acest rezultat ne poziţionează la o cincime şi ceva din totalul electoratului şi trebuie să îl privim ca pe o bază, ca pe o fundaţie de plecare pe care să construim", a afirmat el.

Întrebat dacă scorul de 21% nu reprezintă mai puţin decât se aşteptau liderii PSD, Rus a răspuns: "La analizele realiste eram între 20 şi 30%".

Întrebat dacă în PSD se va pune în discuţie, în urma rezultatului obţinut la alegerile pentru Parlamentul European, conducerea partidului, Rus a spus că nu crede în această variantă.

"Cine ar fi de vină sau cine ar merita laude? Să nu uităm că partide care în urmă cu patru-cinci ani aveau 7% nu s-au sinucis, au privit cu optimis înainte şi au reuşit acum să aibă mai mult", a adăugat el.

Întrebat cum vede faptul că Ion Iliescu şi alţi lideri ai partidului (printre care Adrian Năstase şi Sorin Oprescu – n.r.) nu au votat la referendum, Rus a răspuns: "Pe întunericul acesta nu îl văd prea bine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici