Săftoiu: Antonescu are o mare problemă în a-şi asuma declaraţii sau opinii referitoare la trecut

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a precizat, vineri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele partidului, Crin Antonescu, are o mare problemă în a-şi asuma declaraţii sau opinii referitoare la trecut, chiar şi în ceea ce o priveşte personal.

Urmărește
3 afișări

Săftoiu a precizat că ea şi liderul PNL Crin Antonescu au percepţii diferite asupra termenului "trecut" şi a subliniat că, personal, şi-a asumat trecutul său.

"Probabil avem şi percepţii diferite asupra cuvântului «trecut». Da, trecutul contează şi eu mi l-am asumat, dar se pare că domnul Antonescu are o mare problemă ca să-şi asume declaraţii sau opinii, chiar şi în ceea ce mă priveşte pe mine, referitoare la trecut", a spus Săftoiu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că deputatul liberal Adriana Săftoiu scoate "ţipete ascuţite" în cazul Dan Voiculescu, el arătând că aceasta este "o femeie pedistă", la fel ca Sulfina Barbu, şi o "moralistă second-hand".

"Ţipete ascuţite scoate şi doamna Săftoiu. Altă femeie pedistă, actualmente în PNL, moralistă second-hand achiziţionată pe vremea Dinu Patriciu şi Călin Poepscu Tăriceanu sau invers, nu are importanţă. Doamna Săftoiu îmi spune mie că trecutul contează. Ca să vezi! Nu mai spuneţi, doamna Săftoiu! Mie îmi spuneţi? Dumneavoastră îmi spuneţi?", a spus Antonescu.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a declarat, joi, la RFI, că liberalilor le va fi greu să mai vorbească despre "revoluţia bunului simţ", din moment ce au făcut o alianţă cu PC, partid fondat de Dan Voiculescu, "un colaborator al Securităţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici