Sârbu: UNPR face conferinţe de alegeri în toate filialele, în septembrie

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată după prima şedinţă a conducerii a formaţiunii, că la sfârşitul lunii august sau începutul lunii septembrie vor fi organizate conferinţe de alegeri în toate filialele teritoriale ale formaţiunii.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Sârbu: UNPR face conferinţe de alegeri în toate filialele, în septembrie

Sârbu: UNPR face conferinţe de alegeri în toate filialele, în septembrie (Imagine: Octav_Ganea/Mediafax Foto)

"Principial, la sfârşitul lunii august sau poate chiar jumătatea lunii septembrie intenţionăm să organizăm în toate judeţele filialele noastre teritoriale şi să facem conferinţe de alegeri", a spus Sârbu.

El a arătat că în prima şedinţă a Biroului Politic Permanent Naţional (BPPN) s-a făcut o evaluare a Conferinţei Naţionale a UNPR şi a acţiunii de lansare din 1 Mai, s-au stabilit responsabilităţile pentru membrii BPPN, s-a pregătit prima reuniune a şefilor de departamente şi s-au luat unele măsuri în legătură cu organizaţiile teritoriale.

La începutul şedinţei BPPN, preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a spus că UNPR trebuie să se consolideze în teritoriu.

"Dragi prieteni! Avem un lucru valabil mai ales pentru vicepreşedinţi: este important să ne consolidăm în teritoriu. Avem în toate organizaţiile preşedinţi interimari. Am stabilit ca pe 1 septembrie să avem alegeri peste tot, de la comună la oraş. Este important să ne consolidăm în teritoriu", le-a spus Oprea colegilor de partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici