Scandalul PNL-PSD. Stroe: Cel mai grav „malsprasi” al PSD e că Ciolacu îl ţine în braţe pe Rafila

Scandalul PNL-PSD continuă, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe spunând că „cel mai grav malsprasi” al PSD este faptul că preşedintele PSD Marcel Ciolacu „îl ţine în braţe” pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Urmărește
273 afișări
Imaginea articolului Scandalul PNL-PSD. Stroe: Cel mai grav „malsprasi” al PSD e că Ciolacu îl ţine în braţe pe Rafila

Scandalul PNL-PSD. Stroe: Cel mai grav „malsprasi” al PSD e că Ciolacu îl ţine în braţe pe Rafila

„Cel mai grav „MALSPRASI” al PSD este faptul că Marcel Ciolacu îl ţine în braţe pe ministrul Rafila. Ţara e zguduită de tragedia de la Spitalul Sf. Pantelimon şi Marcel Ciolacu încearcă să distragă atenţia publică. Domnul Ciolacu se preface că nu vede faptul că în mandatul său, din nefericire, mor oameni în spitale, cu acuzaţii cutremurătoare din partea procurorilor”, acuză Ionuţ Stroe.

Stroe mai reproşează că „este inacceptabil modul perfid în care se încearcă a se acoperi acest scandal sau a se susţine oameni politici care în momentul de faţă vor chiar să îşi facă loc pe listele PSD”.

„Acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să se concentreze premierul când ţara arde, nu cartea lui Nicolae Ciucă”, mai spune Stroe.

Stroe adaugă că este de părere că Marcel Ciolacu ar trebui să înveţe din experienţa altor foşti premieri şi preşedinţi PSD, care au fost penalizaţi de români „tocmai pentru această aroganţă şi agresivitate excesivă, mai ales în momente în care şi-au pregătit candidatura pentru prezidenţiale”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici