Se înmulţesc contestaţiile. Candidaturile lui Ludovic Orban şi Kelemen Hunor, contestate la CCR

  • Candidaturile pentru alegerile prezidenţiale ale lui Ludovic Orban şi Kelemen Hunor au fost contestate la CCR.
  • Anterior, au fost depuse contestaţii şi pentru candidaţii Mircea Geoană, Diana Şoşoacă şi Nicolae Ciucă.
  • Contestaţiile vor fi analizate sâmbătă.
Urmărește
362 afișări
Imaginea articolului Se înmulţesc contestaţiile. Candidaturile lui Ludovic Orban şi Kelemen Hunor, contestate la CCR

Contestaţiile care îi vizează pe candidaţii la alegerile prezidenţiale din România s-au înmulţit. În total sunt şapte contestaţii care îi vizează pe candidaţii Mircea Geoană, Diana Şoşoacă, Nicolae Ciucă, Ludovic Orban şi Kelemen Hunor. Una dintre contestaţii este împotriva neînregistrării candidaturii lui Miron Cosma.

Contestaţiile au fost depuse la CCR şi vor fi soluţionate în şedinţa de judecată programată sâmbătă la ora 17.00.

În cadrul perioadei electorale pentru alegerile prezidenţiale, se vor depune candidaturile până cel târziu în data de 5 octombrie. Alegerile prezidenţiale vor avea loc pe 24 noiembrie şi 8 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici