Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în cazul scandalului de la spitalul Pantelimon: Cine ne cere demisia? Aceleaşi nimicuri care au făcut nimic

Scandalul PNL-PSD pe tema situaţiei de la Spitalul Pantelimon continuă, secretarul de stat în Mnisterul Sănătăţii, Alexandru Rogobete, afirmând că este o manipulare care are un singur scop – „campania electorală a celor ”: „Cine ne cere demisia? Aceleaşi nimicuri care au făcut nimic”.

Urmărește
1212 afișări
Imaginea articolului Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în cazul scandalului de la spitalul Pantelimon: Cine ne cere demisia? Aceleaşi nimicuri care au făcut nimic

Sursa foto: Mediafax Foto

„Unii au început campania electorală, pe sufletele celor care au pierdut lupta cu viaţa şi pe demnitatea voastră! Văd că medicina se face mai nou la televizor, unde zeci de experţi în nimic îşi dau cu părerea despre numărul de mililitri. Experţi care nu fac diferenţa între mililitri şi miligrame! Oameni buni! Faceţi diferenţa! Este o manipulare bazată pe viaţa voastră, pe moartea celor dragi nouă ... pentru un singur scop – campania electorală a celor <cu carte - fără carte publicată>. Noi nu acceptăm să fim transformaţi de campania electorală a celor <cu carte - fără carte publicată> în criminali şi în oameni cu coasa, doar pentru că aşa cred ei, în nimicul lor din cap, că vor manipula oamenii şi vor câştiga voturi! Pe viaţa noastră, pe moartea noastră, pe demnitatea celor care salvează vieţi”, scrie pe Facebook Alexandru Rogobete.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a transmis un mesaj de solidaritate cu medicii.

„Mi s-a spus acum câteva ore că <aşa este politica>. Refuz ferm să cred asta! Aşa este politica lor în care nu au construit un spital în ultimii 34 de ani! Cine ne face <criminali şi oameni cu coasa>? Ăia care sunt experţi la făcut <nimic> şi care cu lipsă de demnitate şi onoare se laudă cu <nimicul lor>. Cine ne cere demisia? Aceleaşi nimicuri care au făcut nimic pentru sistemul de sănătate şi care prin nimicul lor vor să conducă în continuare. Suntem normali la cap?”, adaugă Rogobete.

El face şi un mic rezumat cu ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii 2 ani - 12 miliarde de lei investite în spitalele noastre, pentru oameni, cele trei Centre de Arşi Grav se construiesc, cele trei Spitale Regionale se construiesc, 14 spitale în sunt construcţie.

„Dar toate astea nu au niciun rost fără voi! Fără demnitatea voastră! Fără energia şi puterea voastră! Fără voi ziua şi noaptea în spitale! Fără voi nimic din toate astea nu contează! Cu asumare şi responsabilitate, mă înclin cu ruşine, pentru că ei nu au, în faţa voastră, în faţa colegilor mei medici şi vă asigur, că nu sunteţi singuri”, încheie Rogobete.

Liderii PSD şi PNL au avut, vineri, un schimb de mesaje publice pe tema crizei de la spitalul Pantelimon. Mai mulţi liberali i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să-l demită pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici