Secretarul de stat Adrian Rădulescu va candida din partea PDL în Colegiul VI Neamţ pentru CD

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Adrian Rădulescu a anunţat, miercuri, că va candida pentru funcţia de deputat în Colegiul IV Neamţ, post rămas liber după decesul lui Victor Surdu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
7 afișări

Rădulescu şi-a anunţat candidatura miercuri, la Drobeta Turnu Severin, unde a participat la o întâlnire cu agricultorii.

"În premieră, aici, pentru dumneavoastră, o să vă spun că pe data de 21 august sunt alegerile pentru Camera Deputaţilor pentru postul de deputat rămas liber după moartea domnului Victor Surdu, Dumnezeu să-l ierte, şi voi candida pentru acest post susţinut de coaliţia de la putere, dar din partea Partidului Democrat Liberal", a declarat Rădulescu.

Secretarul de stat a adăugat că decizia de a candida din partea Partidului Democrat Liberal a fost luată în coaliţia de guvernare, deşi la momentul actual ocupă o funcţie a UNPR.

"Deşi eu am fost simpatizant al UNPR - funcţia pe care o deţin la minister este a UNPR -, în urma discuţiilor care au avut loc în coaliţie s-a decis că trebuie să candidez din partea PDL", a spus Adrian Rădulescu.

În şedinţa de Guvern din data de 29 iunie, Executivul a decis ca alegerile pentru ocuparea a două funcţii de deputat rămase vacante, în judeţele Neamţ şi Maramureş, să se desfăşoare la 21 august.

În luna mai, Camera Deputaţilor a constatat încetarea mandatului deputatului PSD Victor Surdu, ca urmare a decesului acestuia, şi vacantarea locului de deputat în circumscripţia 29 Neamţ, colegiul uninominal 6.

Tot în luna mai, Camera Deputaţilor a adoptat hotărârea prin care declară vacant locul de deputat al lui Cătălin Cherecheş (PNL), ca urmare a demisiei acestuia după ce a fost ales primar al oraşului Baia Mare, judeţul Maramureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici