Şedinţa CSAT s-a încheiat

Şedinţa CSAT, în care au fost abordate teme precum contracararea utilizării "firmelor fantomă" de către reţele de criminalitate organizată transfrontalieră sau forţele şi mijloacele ce pot fi puse la dispoziţie pentru misiuni în afara ţării în 2011, s-a încheiat, marţi, la Palatul Cotroceni.

27 afișări
Imaginea articolului Şedinţa CSAT s-a încheiat

Şedinţa CSAT s-a încheiat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a durat circa o oră şi 45 de minute.

După reuniune urmează să fie transmis un comunicat de presă.

Conform unui comunicat transmis luni de Preşedinţie, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului au fost incluse tematici referitoare la: Strategia de apărare naţională a României, forţele şi mijloacele Armatei României ce pot fi puse la dispoziţie pentru misiuni în afara teritoriului statului român, în anul 2011, asigurarea sustenabilităţii bugetelor publice prin combaterea infracţiunilor financiare, contracararea utilizării «firmelor fantomă» de către reţele de criminalitate organizată transfrontalieră, strategia naţională de prevenire şi combatere a spălării banilor şi finanţării terorismului, evaluarea situaţiei din Afganistan din perspectiva implementării Planului Politico-Militar Strategic Cuprinzător al NATO.

Precedenta şedinţă a CSAT a avut loc în 23 martie, când s-a aprobat propunerea MApN de achiziţionare a 24 de avioane F16 în uz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici