Şedinţă de Guvern la ora 18.00 pentru amendamentele coaliţiei la Codul Muncii

Guvernul se va reuni la ora 18.00 pentru a discuta amendamentele grupurilor parlamentare PDL, UNPR şi UDMR la Codul Muncii, amendamente care au fost acceptate în şedinţa coaliţiei, a anunţat, luni, premierul Emil Boc.

Urmărește
4 afișări

"Am discutat mai multe amendamente la Codul Muncii, au fost acceptate mai multe amendamente de la grupurile parlamentare PDL, UNPR şi UDMR, amendamente ce vor fi discutate în şedinţa de Guvern de la ora 18.00", aprecizat Boc.

Emil Boc a făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa BPN al PDL, care a început cu o întârziere de o oră din cauza faptului că şedinţa coaliţiei s-a prelungit.

Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe noul Cod al Muncii, marţi, 8 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici