Şedinţa Parlamentului reluată, însă disputele pe Regulament continuă

Şedinţa comună a Parlamentului s-a reluat, miercuri seară, după o oră şi jumătate de dispute şi consultări privind modificarea ordinii de zi, însă la reluare controversele au reînceput de unde fuseseră întrerupte.

Urmărește
5 afișări

După ce şedinţa a fost întreruptă pentru consultări privind propunerea ca Parlamentul să adopte o hotărâre de protest faţă de mesajele lui Viktor Orban, disputa pe Regulament a continuat între putere şi opoziţie, la reluare.

Puterea a invocat faptul că ordinea de zi a şedinţei dedicate moţiunii de cenzură nu poate fi modificată în timpul dezbaterii şi votului.

Opoziţia a invocat principiul "plenul e suveran", arătând că, înainte de a se intra în procedura de vot, se poate modifica ordinea de zi, aducând în sprijin şi votul anunţat de Mircea Geoană, înainte de pauza de consultări, de 212 "pentru" modificarea ordinii de zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici