Şeful PSD Covasna: Cei de la putere îi triază pe bugetari prin arestări, fiind evaluaţi prin DNA

Liderul PSD Covasna, deputatul Horia Grama, afirmă că, "mai nou, reforma în Poliţia de Frontieră şi la Vamă" se face "prin arestări" şi că reprezentanţii puterii "îi triază" pe bugetari "prin arestări, îi evaluează prin DNA", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
10 afișări

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, potrivit evaluărilor PSD, "aşa cum conduce Guvernul PDL-UDMR ţara", anul acesta va fi la fel de greu ca şi anul trecut.

"Vor urma din nou restricţii şi vor fi daţi afară bugetari, s-a şi spus, în jur de 20.000, din Ministerul Administraţiei, probabil şi din Ministerul de Finanţe. Observăm acum că cei de la putere îi triază (pe bugetari - n.r.) prin arestări, îi evaluează prin DNA şi prin arestări. Văd că aşa se face mai nou reforma în Poliţia de Frontieră şi la Vamă, prin arestări", a spus Horia Grama.

Potrivit acestuia, toate evenimentele din ultima perioadă legate de vămi sunt o "cacealma" pentru a "deforma realitatea".

"Şi aceasta este o mare cacealma care ni se vinde, tot pe post de imagine, de deformare a realităţii, pentru că ni se arată nişte vameşi şi nişte poliţişti de frontieră care au luat un săpun, două pachete de ţigări, zece euro, dar nu am văzut ca aceste arestări să deconspire marile reţele în care se fură cu TIR-ul produse petroliere, ţigări, cu cisterna alcool. N-am văzut nicio reţea din asta deconspirată", a spus liderul PSD Covasna.

El a remarcat totuşi că au început să apară "unele cazuri", exprimându-şi speranţa că se va ajunge până la urmă şi la capii reţelelor organizate de contrabandă.

"Totuşi au început să apară unele cazuri şi eu sper că se va ajunge cumva-cumva şi la capii acestor reţele organizate de contrabandă. Practic, este o mafie de partid organizată şi partidul care conduce această mafie este clar PDL. Toată lumea se întreabă cine o fi regina, cine o fi regele? Este clar că PDL e şi regină, e şi rege, tot ce vreţi, toată echipa e portocalie", a conchis preşedintele PSD Covasna, Horia Grama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici