Şeful Statului Major al Forţelor Terestre, despre o eventuală intervenţie terestră în Libia: E prematur, ne vom plia pe ce se cere

Şeful SMFT, generalul de brigadă Ariton Ioniţă, a declarat, miercuri, întrebat dacă România ar avea cum să participe la o intervenţie terestră în Libia, că Forţele Terestre se vor plia pe ceea ce li se va cere, el subliniind însă că discutarea subiectului în acest moment ar fi prematură.

234 afișări
Imaginea articolului Şeful Statului Major al Forţelor Terestre, despre o eventuală intervenţie terestră în Libia: E prematur, ne vom plia pe ce se cere

Şeful Statului Major al Forţelor Terestre, despre o eventuală intervenţie terestră în Libia: E prematur, ne vom plia pe ce se cere (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a adăugat că, dacă se va lua o astfel de decizie, va fi făcută o analiză pentru "a vedea ce este de făcut".

"În momentul în care se va lua o decizie în acest sens - dacă se va lua, vedeţi bine că nu s-a luat - o să analizăm şi atunci o să vedem ce este de făcut şi hotărârea pe care o vom lua. Bineînţeles că ne pliem pe ce se va cere, dar deocamdată este prematur să discutăm", a spus el.

Conducerea Forţelor Terestre a fost audiată, marţi, timp de 90 de minute în Comisia de apărare a Camerei. În continuare, deputaţii audiază conducerea SFA, timpul alocat fiind de asemenea de 90 de minute.

Deputaţii din Comisia de apărare vor audia, săptămâna viitoare, conducerea Statului Major al Forţelor Navale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici