Senat: Partidele îşi pot cumpăra sediile închiriate din domeniul privat al statului

Senatorii au adoptat, joi, un amendament la legea privind vânzarea spaţiilor destinate sediilor partidelor politice, potrivit căruia formaţiunile politice îşi pot cumpăra sediile din domeniul privat al statului, care le-au fost închiriate.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Senat: Partidele îşi pot cumpăra sediile închiriate din domeniul privat al statului

Senat: Partidele îşi pot cumpăra sediile închiriate din domeniul privat al statului

Senatorii au analizat cererea de reexaminare a preşedintelui Românei la Legea pentru completarea legii 90/2003 privind vânzarea spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale, destinate sediilor partidelor politice.

Senatul a admis, cu 50 de voturi "pentru" şi 7 abţineri, un amendament al Comisiei juridice, potrivit căruia "în situaţiile în care partidele politice au fost în imposibilitatea de a cumpăra spaţiile destinate sediilor, datorită retrocedării acestora, pot cumpăra sediile din domeniul privat al statului care le-au fost închiriate potrivit legii".

Votul final asupra acestui proiect de lege urmează să fie dat luni de către Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici