Senatorul independent Ion Vasile, fost lider al UNPR, va sprijini USL în judeţul Buzău

Senatorul independent Ion Vasile, fost lider al UNPR Buzău, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va sprijini USL în judeţul Buzău, şi anume pe primarul Constantin Boşcodeală şi pe Cristi Bîgiu, candidat la şefia Consiliului Judeţean.

Urmărește
542 afișări
Imaginea articolului Senatorul independent Ion Vasile, fost lider al UNPR, va sprijini USL în judeţul Buzău

Senatorul independent Ion Vasile, fost lider al UNPR, va sprijini USL în judeţul Buzău (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Ion Vasile a declarat, miercuri, că s-a decis să nu se mai înscrie în niciun partid, însă va susţine USL la Buzău, pe listele căreia candidează primarul Constantin Boşcodeală pentru cel de-al cincilea mandat şi senatorul PNL Cristi Bîgiu pentru şefia Consiliului Judeţean.

"Voi intra cu tot ce înseamnă cunoştinţe ale mele, oameni cu funcţii, cu anumite poziţii, în a susţine USL la Buzău. Din motivul că mă simt încă social-democrat am considerat să dăm credit unuia care începe un nou ciclu guvernamental. Nu sunt înscris în niciun partid şi nu mă înscriu deocamdată dar, pentru a reveni la normalitate şi pentru a intra într-o situaţie transparentă cu cetăţeanul, îmi asum această obligaţie. Creditez un om mai tânăr, o persoană care poate fi receptivă la un moment dat şi care să înţeleagă că face parte dintr-o structură politică complexă, care să înţeleagă că niciunul dintre partidele ce compun USL nu a mai ajuns să câştige singur alegerile la Buzău. Îl voi susţine pe Cristi Bîgiu pentru Consiliul Judeţean pentru că, după cum am mai spus, vorbim de USL", a declarat senatorul Ion Vasile.

Totodată, senatorul Ion Vasile a făcut un apel public către preşedintele PSD Buzău, cel care îl susţine pentru şefia Consiliului Judeţean Buzău pe independentul Victor Mocanu, şi nu pe candidatul USL, Cristi Bîgiu, să vină alături de el şi împreună să facă campanie pentru USL.

"Sunt convins că şi domnul Boşcodeală, fiind candidat USL, o să meargă împreună cu mine în teritoriu să susţinem USL. O să fac invitaţii şi domnului Ponta, şi domnilor Iliescu şi Antonescu şă vină şi să scoatem la Buzău un scor bun pentru USL. La Biblie scrie că preacurvia nu e numai cu fapta, ci şi cu gândul şi atunci cred că în politică e bine să se preacurvească mai puţin pentru că dacă în relaţia cu asociaţii politici faci de astea stau şi mă întreb ce se întâmplă în relaţia cu cetăţeanul. Lansez aşadar public această invitaţie să facem împreună câteva deplasări în teritoriu susţinînd USL. Fac, de asemenea, un apel la cetăţeni, dar şi consilierilor şi primarilor că trebuie să fie oameni de onoare şi să se detaşeze de anumite interese de grup, personale sau ale unor cetăţeni, onorabili până la proba contrarie, şi să susţinem, la Buzău, Uniunea Social Liberală", a declarat senatorul Ion Vasile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici