Senatorul Mircea Andrei a fost ales preşedinte al PDL Argeş

Senatorul Mircea Andrei a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Argeş, el fiind singurul candidat la această funcţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

45 afișări

Mircea Andrei a declarat că organizaţia PDL Argeş va fi pregatită pentru câştigarea alegerilor locale din 2012, într-un judeţ în care social-democraţii au ieşit învingători în 2008.

"De multe ori, cei de la PSD nu se uită în ograda lor. Acesta este nivelul PSD. Minciuna şi populismul nu îi va duce la victorie, ci la pierzanie, în 2012. Uşor-uşor, oamenii îşi vor da seama că doar prin vorbe goale nu pot conduce un judeţ sau o ţară", a spus senatorul Mircea Andrei.

Potrivit reprezentanţilor PDL Argeş, Mircea Andrei a asigurat în ultimele zece luni interimatul filialei judeţene, după ce fostul preşedinte Cristian Boureanu a demisionat, motivând că Biroul Permanent Naţional consideră rezultatele electorale ale organizaţiei pe care o conducea ca fiind slabe.

Mircea Andrei este de formaţie jurist, fiind magistrat şi cadru universitar. Între 2003 şi 2005 a fost vicepreşedinte al PNL Sector 3, în 2007 a fost ales preşedinte al filialei Sector 3 a PLD şi, ulterior, în acelaşi an, a ocupat funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei PDL Bucureşti. În 2008 a fost ales senator PDL Dâmboviţa.

La reuniunea PDL Argeş au mai fost aleşi prim-vicepreşedinţii, secretarul general, doi secretari generali adjuncţi, zece vicepreşedinţi şi o parte dintre cei 14 secretari executivi.

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi miniştrii Elena Udrea şi Traian Igaş, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi deputatul Sulfina Barbu au participat la întâlnirea filialei Argeş a PDL pentru alegerea liderului organizaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici