Senatorul PDL Mihaela Popa spune că a lucrat cu Blaga la moţiune şi că îl apreciază pe acesta

Liderul PDL Iaşi, senatorul Mihaela Popa, a declarat că a lucrat la moţiunea lui Vasile Blaga, Iaşul şi Moldova fiind cuprinse în aceasta, şi că îl apreciază pe Blaga, menţionând că ea preferă oamenii care spun adevărul în faţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
5 afișări

"Am lucrat la document, iar Iaşul şi Moldova sunt cuprinse în moţiunea Blaga", a declarat liderul PDL Iaşi, Mihaela Popa.

Ea a spus că îl apreciază pe Vasile Blaga şi că preferă oamenii care spun adevărul în faţă.

Mihaela Popa a mai spus că existenţa unei competiţii în partid între Emil Boc şi Vasile Blaga este pozitivă şi a adăugat că în PDL nu trebuie să apară tranşee prin susţinerea unuia sau altuia dintre candidaţi.

"După ce moţiunile vor fi finalizate, ele vor fi prezentate în filiale. Fiecare dintre aspiranţii la şefia partidului vor trebui să bată ţara, pentru a convinge organizaţiile că moţiunea lor e cea mai bună. Eu mi-am pus semnătura pe moţiunea lui Vasile Blaga, dar asta nu înseamnă că întreaga filială PDL Iaşi e cu Blaga. După ce moţiunile vor fi prezentate oficial, va exista o dezbatere în fiecare organizaţie, apoi se va putea spune pe cine susţin filialele", a adăugat liderul PDL Iaşi.

Din cei şapte parlamentari PDL Iaşi, până în prezent doi aleşi, respectiv senatorii Mihaela Popa şi Dumitru Oprea, şi-au exprimat susţinerea pentru moţiunea lui Vasile Blaga, în timp ce alţi doi deputaţi - Marius Spânu şi Cristina Dobre - au anunţat că îl susţin pe Emil Boc la conducerea partidului.

Deputatul Nicuşor Păduraru a precizat că a semnat una dintre moţiuni, însă a refuzat să spună care a fost alegerea sa, iar deputaţii Petru Movilă şi Daniel Oajdea au afirmat că vor lua o decizie în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici