Senatul nu are program luni şi marţi, pentru ca UDMR să participe la manifestările de 15 martie

Senatorii vor avea activitate în teritoriu săptămâna viitoare luni şi marţi, la solicitarea reprezentanţilor UDMR, care doresc să participe la manifestările organizate în 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Urmărește
4 afișări

Decizia a fost luată, miercuri, de plen, cu 61 de voturi "pentru", două voturi "împotrivă" şi o abţinere.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a anunţat, înainte de votarea programului de lucru pentru săptămâna viitoare, că la ultima şedinţă de Birou Permanent, liderul senatorilor UDMR, Fekete Andras Levente, şi chestorul Verestoy Attila au cerut ca senatorii maghiari să poată participa în data de 15 martie la festivităţile din colegiile lor.

Geoană a menţionat înaintea votului că există o cutumă în cadrul Senatului ca în jurul zilei de 15 martie senatorii să desfăşoare activitate în teritoriu.

Potrivit programului adoptat, săptămâna viitoare, Senatul se va întruni în plen miercuri dimineaţă, între orele 9.00 şi 14.00, ulterior şedinţei urmând să aibă loc o şedinţă a Biroului permanent al Senatului, pentru ca, apoi, senatorii să participe, de la ora 15.00, la dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici