Senatul va publica online cheltuielile cu deplasările externe

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, ca toate cheltuielile făcute în deplasările externe ale parlamentarilor să fie publicate pe pagina de internet a instituţiei, în acest sens fiind elaborată o machetă cu toate aceste date care urmează să fie aprobată săptămâna viitoare.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Senatul va publica online cheltuielile cu deplasările externe

Senatul va publica online cheltuielile cu deplasările externe (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat, la finalul şedinţei Biroului Permanent al Senatului, că în cadrul întâlnirii a fost prezentată macheta cu toate cheltuielile pe care senatorii le-au făcut în cursul anului 2009, iar săptămâna viitoare urmează aprobarea publicării acestora pe pagina de internet a instituţiei.

El a arătat că, timp de o săptămână, senatorii urmează să verifice dacă datele din machetă sunt corecte.

Chelaru a mai precizat că iniţiativa publicării cheltuielilor externe a venit în urma apelului făcut către Parlament de Institutul pentru Politici Publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici