Sergiu Sechelariu va candida ca independent la Primăria Bacău

Fostul primar PSD al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că fratele său, Sergiu Sechelariu, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, va candida la funcţia de primar al municipiului Bacău.

8 afișări
Imaginea articolului Sergiu Sechelariu va candida ca independent la Primăria Bacău

Sergiu Sechelariu va candida ca independent la Primăria Bacău

Dumitru Sechelariu a declarat că fratele său, Sergiu Sechelariu, va candida ca independent la funcţia de primar. “Eu am să îl susţin în campanie şi nu este exclus ca eu să candidez ca şi consilier local. În două săptămâni vom anunţa candidatura”, a declarat Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacăului.

Sergiu Sechelariu a fost ministru secretar de stat în guvernarea Adrian Năstase şi a demisionat după ce fratele său a declarat, în timpul campaniei electorale, că Bacăul a primit bani pentru drumuri de la Ministerul Transporturilor datorită lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici