Simion, înaintea consultărilor de la Palatul Victoria: Ciolacu îşi dă prea mare importanţă pentru ceea ce e - un mincinos

„Mi se pare că Marcel Ciolacu îşi dă prea mare importanţă pentru ceea ce este, un mincinos”, spune liderul AUR, George Simion, înaintea consultărilor de la Palatul Victoria pentru stabilirea datei alegerilor prezidenţiale.

304 afișări
Imaginea articolului Simion, înaintea consultărilor de la Palatul Victoria: Ciolacu îşi dă prea mare importanţă pentru ceea ce e - un mincinos

„Mi se pare că domnul Ciolacu îşi dă prea mare importanţă pentru ceea ce este - un mincinos”, spune George Simion.

El afirmă că AUR „nu cere nimic, decât indivizi ca Marcel Ciolacu şi Rareş Bogdan să nu mai mintă”.

„Rareş Bogdan a venit cu această variantă a comasatelor ca să nu mai fie impozitate pensiile. Acum vrea neapărat să salveze şcolile. Vă imaginaţi cum salvează Rareş Bogdan şcolile, nu există decât un singur buuletin de numărat, nu cinci, ca la alegerile comasate, ilegale. E un proces electoral viciat cap-coadă. Domnii liberali fac blat cu PSD, ei, care au ţinut trena?... Pentru AUR era oportun ca alegerile să aibă loc la termen în acest an. Dar ce să fac dacă premierul e mincinos şi partenerii lui sunt şi mai mincinoşi”, încheie Simion.

Guvernul a început consultările cu partidele politice pe tema calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an, după ce PSD şi PNL nu au convenit asupra acestui subiect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici