Simirad a pus un afiş pe uşa biroului în care spune că nu va mai replica la "inepţiile" adversarilor

Şeful Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Constantin Simirad, a postat, miercuri, un afiş pe uşa biroului său, în care anunţă că nu va mai replica la "inepţiile" adversarilor săi politici, după ce în ultimele două zile a fost criticat dur de PSD şi PNL pe tema proiectului modernizării aeroportului.

19 afișări

Constantin Simirad a postat un afiş pe uşa biroului său din incinta clădirii CJ, în care precizează că nu va mai răspunde acuzaţiilor formulate de adversarii săi politici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Îmi cer scuze, dar începând cu 7 iulie nu voi mai da drept la replică la inepţiile din declaraţiile de presă zilnice ale adversarilor politici. Pentru calomnii şi injurii voi face apel la justiţie. Pentru orice alte informaţii sunt la dispoziţia jurnaliştilor", anunţă Simirad în mesajul înscris pe afişul lipit pe uşa biroului său.

Reacţia şefului CJ Iaşi Constantin Simirad vine după ce, în ultimele două zile, reprezentanţi ai PNL şi PSD l-au acuzat că este principalul vinovat în cazul întârzierii proiectului de modernizare a aeroportului ieşean.

Miercuri, liderul consilierilor judeţeni PSD Cristian Stanciu a declarat, într-o conferinţă de presă, că Iaşiul va avea un aeroport la standarde europene "când va zbura porcul".

"Simirad nu se pricepe deloc şi este preocupat mai degrabă de generarea de conflicte şi de propria bunăstare. Aş spune că dacă avem un aeroport la Iaşi din anul 1932 acesta se modernizează în ritmul de lucru al unui om cam de aceeaşi vârstă", a afirmat liderul consilierilor judeţeni PSD.

Cu o zi în urmă, şeful PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a spus că Simirad este unicul vinovat că municipiul nu are un aeroport modern, acuzându-l că e preocupat doar cu pontatul vicepreşedinţilor instituţiei şi cu transformarea în circ a şedinţelor de consiliu.

Totodată, Fenechiu i-a cerut şefului CJ "să-şi asume public incompetenţa şi eşecul în administrarea Iaşiului, urmând ca după demisia dumnealui, să se pună cu adevărat bazele dezvoltării judeţului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici