Simona Miculescu, acreditată ambasador al României la ONU

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, acreditarea Simonei Miculescu în calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, reprezentant permanent al României pe lângă Organizaţia Naţiunilor Unite la New York, informează Administraţia prezidenţială.

Urmărește
196 afișări
Imaginea articolului Simona Miculescu, acreditată ambasador al României la ONU

Simona Miculescu, acreditată ambasador al României la ONU

Comisiile de politică externă din Senat şi Camera Deputaţilor au avizat, la finele lunii februarie, nominalizarea Simonei Miculescu pentru postul de ambasador al României la ONU.

Ea a primit aprecieri din partea senatorilor şi deputaţilor membri ai Comisiilor de politică externă, aceştia considerând că deţine profesionalismul necesar pentru a reprezenta cu brio România.

Simona Miculescu a arătat, la rândul ei, că ONU reprezintă o tribună universală, unde România poate să îşi facă auzită vocea, ea precizând că va face tot posibilul pentru profilarea internaţională a României cu şi mai multă fermitate.

Simona Miculescu a fost consilier prezidenţial în ultimul mandat de şef al statului al lui Ion Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici