Simonis, intrigat de jocul făcut de PNL: menţinerea guvernării are o fractură logică

Această rupere a coaliţiei, dar menţinere a guvernării are o fractură logică, susţine Alfred Simonis (PSD), preşedintele ales al Consiliului Judeţean Timiş, după anunţul PNL că încetează colaborarea cu PSD, însă rămâne la guvernare, ca să împiedice abuzurile social-democraţilor.

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului Simonis, intrigat de jocul făcut de PNL: menţinerea guvernării are o fractură logică

Simonis, intrigat de jocul făcut de PNL: menţinerea guvernării are o fractură logică

Alfred Simonis, iniţiatorul legii păcănelelor, a criticat, la RFI, Partidul Naţional Liberal, după anunţul privind ruperea de PSD: „Să spui că rămâi la guvernare cu cineva, pentru a păzi pe acel cineva, totuşi, ai fost în ultimii trei ani la guvernare cu acel cineva, or această rupere a coaliţiei, dar menţinere a guvernării are o fractură logică”.

Social-democratul spune că „suntem în campanie electorală pentru prezidenţiale, cea mai importantă funcţie în statul român şi oamenii politici şi mai ales cei implicaţi trebuie priviţi cu atenţie şi cu suspiciune atunci când vorbesc, mai ales cei care sunt în corzi".

„Vom vedea tot felul de aberaţii din astea în perioada următoare (...). Mai avem două luni din mandatul actualului Parlament, deci şi din mandatul actualului Guvern şi orice discuţie despre plecări de la guvernare, într-un moment totuşi important atât pentru România, cât şi pentru Europa şi nu numai, e o discuţie puerilă şi denotă un soi de infantilism politic, pentru că interesele acestei ţări sunt cu totul şi cu totul altele decât interesele politice ale unui candidat sau ale unui partid implicat în competiţia electorală", susţine social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici