Sloganul candidatului PNL la Primăria Capitalei: "Ludovic Orban pune Bucureştiul pe roate! "

Sloganul candidatului PNL la Primăria Generală a Capitalei va fi "Ludovic Orban pune Bucureştiul pe roate!" şi va fi lansat, luni, la un concert organizat de liberali în Piaţa Revoluţiei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Urmărește
30 afișări
Imaginea articolului Sloganul candidatului PNL la Primăria Capitalei: "Ludovic Orban pune Bucureştiul pe roate! "

Sloganul candidatului PNL la Primăria Capitalei: "Ludovic Orban pune Bucureştiul pe roate! " (Imagine: Mediafax Foto)

Conform surselor citate, concertul la care va asista şi liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, va fi susţinut de Holograf, Iris, Phoenix, Direcţia 5, Compact, Loredana şi Taraful Agurida.

În campanie, candidatul PNL va folosi şi becuri înscripţionate cu sloganul "Ludovic Orban face lumină în Primăria Bucureştiului!", brelocuri cu inscripţia "Ludovic Orban ţine cheile oraşului!" şi brichete inscripţionate cu "Ludovic Orban arde gazul cu folos!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici