Sloganul PDL în alegerile locale: "Facem ce trebuie"

Deviza de campanie a democrat-liberalilor în alegerile locale este "Facem ce trebuie", acest slogan urmând să apară pe afişele, bannerele şi materialele de prezentare ale candidaţilor PDL la primării, consilii judeţene şi consilii locale.

Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului Sloganul PDL în alegerile locale: "Facem ce trebuie"

Sloganul PDL în alegerile locale: "Facem ce trebuie"

Spectacolul de lansare a candidaţilor PDL la alegerile locale din luna iunie a început, vineri, la Sala Palatului, în prezenţa a aproximativ 7.000 de democrat-liberali, pe parcusul a două ore şi jumătate prezentarea candidaţilor urmând a fi alternată cu momente folclorice.

La Sala Palatului s-au prezentat, vineri, încă de la ora 9.00, democrat-liberali din întrega ţară, sosiţi în Capitală cu autocare, având şepci şi eşarfe de culoare portocalie, cu sigla partidului.

Evenimentul este organizat ca un spectacol, prezentarea candidaţilor pe fiecare regiune a ţării fiind urmată de un moment folcloric reprezentativ pentru acea zonă.

Astfel, vor susţine recitaluri interpreţii Sofia Vicoveanca, Maria Cârneci, Nineta Popa Ionescu, Traian Jurchelea, Aurel Tămaş şi Dumitru Fărcaş.

În deschidere, liderii PDL Emil Boc, Theodor Stolojan şi Adriean Videanu vor ţine câte un discurs, momentul fiind urmat de prezentarea candidaţilor în alegerile locale, pe regiuni: Moldova reprezentată de candidaţii Gheorghe Flutur şi Gheorghe Ştefan, Muntenia şi Dobrogea de Cristian Boureanu, Oltenia de Antonie Solomon şi Radu Berceanu, Banatul de Gheorghe Falcă şi Sorin Frunzăverde, Ardealul de Mircea Hava şi Ion Ariton. Aceştia vor ţine câte un discurs de 3 minute.

Lansarea candidaţilor PDL pentru Municipiul Bucureşti va avea loc la finalul evenimentului.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, va fi prezentat de actualul primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă.

Pe rând, vor fi prezentaţi apoi candidaţii PDL la sectoarele Capitalei: Răzvan Murgeanu la Sectorul 1, Dan Cezar Ionescu la Sectorul 2, Liviu Negoiţă la Sectorul 3, Radu Silaghi la Sectorul 4, Sebastian Bodu la Sectorul 5, Cristian Poteraş la Sectorul 6.

Acţiunea se va încheia cu imnul PDL: "Verde-nrourat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici