Video SONDAJ Aleph News - Mediafax - Ziarul Financiar: VOTEAZĂ AICI

ŞTII PE CE LUME TRĂIEŞTI.

Urmărește
158 afișări

Eşti de acord ca legea să oblige dezvoltatorii imobiliari să construiască şcoli în noile proiecte rezidenţiale?

! Votează cu DA sau NU la finalul articolului !

ŞTII că, în România, guvernele au abandonat, odată cu Educaţia, şi infrastructura şcolară.

  • 98% dintre şcoli datează de dinainte de 1990;
  • 47% dintre şcoli sunt expertizate cu risc seismic;
  • în noile cartiere de locuinţe nu se construiesc şcoli.

Degradarea sistemului educaţional subminează viitorul României.

Răspunde pe site-urile alephnews.ro, zf.ro, mediafax.ro. Poţi vota şi pe toate paginile de social media - Instagram @alephnews, @stiupecelumetraiesc şi @stiuoficial la story, YouTube Aleph News, TikTok, X, LinkedIn şi Telegram @alephnews. Răspunsul tău va fi dezbătut MIERCURI, 11 septembrie, de Adrian Sârbu, Hofi şi Nemo, la ŞTIU PE CE LUME TRĂIESC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici