Sorin Grindeanu: Aproape 800 de kilometri de autostradă şi drum expres sunt în lucru

  • Aproape 800 de kilometri de autostradă şi drum expres sunt în lucru în acest moment în România, declară ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
  • La finalul acestui an, ne vom apropia de 300 de kilometri daţi în folosinţă.
Urmărește
255 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu: Aproape 800 de kilometri de autostradă şi drum expres sunt în lucru

Imagine cu caracter ilustrativ

Grindeanu a amintit că, în 2022, şi-a propus ca în 2023 şi 2024 să fie daţi în circulaţie, cumulat, 250 de kilometri de autostradă şi drum expres.

„Nu că menţin ce am spus atunci, ci e un lucru pe care îl vom depăşi uşor. În mod normal, ne vom apropia de 300 de kilometri. Acum suntem undeva la 140 de kilometri. Cu ceea ce se va întâmpla aici, pe Buzău - Focşani, pe Ploieşti - Buzău, ajungem în mod normal până la sfârşitul anului la aproape 300 de kilometri, ceea ce ne duce într-o situaţie bună”, a declarat ministrul.

Acesta a atras atenţia că transporturile trebuie să rămână o prioritate pentru toate guvernele care vor veni de acum încolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici