Sorin Grindeanu, suspendat din funcţia de preşedinte al PSD Timişoara, va reveni în funcţie

Sorin Grindeanu, care a fost suspendat din funcţia de preşedinte al PSD Tiimişoara, va reveni în funcţie întrucât Comisia de Arbitraj şi Integritate Morală a partidului i-a admis contestaţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17 afișări

Preşedintele Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD, Dan Şova, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că, în urma unei şedinţe care a avut loc în cursul după-amiezii, membrii comisiei au decis admiterea contestaţiei depuse de Sorin Grindeanu, după ce acesta a fost suspendat din funcţia de preşedinte al PSD Timişoara.

"Am admis contestaţia depusă de domnul Grindeanu. El îşi va relua funcţia din care a fost suspendat", a afirmat Şova.

Preşedintele Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD nu a dorit să explice motivele pentru care a fost admisă contestaţia depusă de Sorin Grindeanu.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, atât preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, cât şi preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, nu au dorit să comenteze decizia Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD, spunând că aşteaptă o hârtie oficială care să ateste această hotărâre.

Preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, a fost suspendat, în 28 februarie, pentru o perioadă de patru luni, din această funcţie de către Biroul Permanent Judeţean al partidului, fără a se preciza motivele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici