Şova: PSD nu are demnitate naţională de iepure, ca PDL

Senatorul PSD Dan Şova a afirmat, miercuri seară, în timpul disputelor legate de eventuala adoptare de către Parlament a unei declaraţii de protest faţă de mesajul transmis pe 15 martie de Viktor Orban, că, spre deosebire de PDL, PSD nu are o demnitate naţională de iepure.

Urmărește
1 afișare

"Domnilor, se vorbeşte aici de maturitate. Vă spun eu, ştiţi cine este cel mai matur dintre animale? Este iepurele. Când aude răgetul leului, el este matur. Se gândeşte: e cazul să ies din vizuină, e cazul să spun ceva? Domnilor de la PDL, noi, cei de la PSD, nu avem o demnitate naţională de iepure. Trebuie să răspundem la ceea ce a spus domnul Viktor Orban", a afrmat Şova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici