Stănescu: Ciolacu e soluţia PSD. Are o inteligenţă peste medie şi e structurat ca un om bun

Marcel Ciolacu este soluţia pentru PSD fiindcă are o inteligenţă peste medie şi e structurat ca un om bun, spune secretarul general al social-democraţilor, Paul Stănescu: „va fi un preşedinte care va uni toţi românii”.

Urmărește
280 afișări
Imaginea articolului Stănescu: Ciolacu e soluţia PSD. Are o inteligenţă peste medie şi e structurat ca un om bun

Stănescu: Ciolacu e soluţia PSD. Are o inteligenţă peste medie şi e structurat ca un om bun

„Eu am spus ce îmi doresc eu, ca membru de partid, dar şi ca secretar general al partidului îmi doresc ca un membru al PSD să fie candidatul partiudului. Marcel Ciolacu este cotat cel mai bine. Nu depinde doar de dânsul să hotărască, dar eu cred că Marcel Ciolacu are toate şansele să devină preşedintele României”, spune Paul Stănescu.

El afirmă că întâlnirea la care au participat Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană „a fost o pură întâmplare”.

„Din punctul meu de vedere, poate sunt subiectiv, dar eu asta cred, are o inteligenţă peste medie. Marcel Ciolacu este structurat ca un om bun. Marcel Ciolacu niciodată nu a fost tentat să facă rău cuiva şi Marcel Ciolacu, cred, va fi un preşedinte care va uni toţi românii. (...) La congres se va candida printr-o moţiune. Eu cred că Marcel Ciolacu 100% va fi ales preşedintele PSD şi rămâne să decidă dacă va candida sau nu va candida la prezidenţiale. (...) Soluţia pentru PSD este Marcel Ciolacu”, încheie Stănescu.

Congresul PSD, în timpul căruia va fi aleasă noua conducere a partidului şi candidatul la alegerile prezidenţiale, va avea loc pe 24 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici