Stănescu, despre Ciucă: E în campanie. Sigur că nu ne-a căzut bine

Nicolae Ciucă este în campanie, spune secretarul general al PSD, Paul Stănescu, despre intenţia liderului liberal despre o guvernare de dreapta: „Sigur că nu ne-a căzut bine”.

Urmărește
210 afișări
Imaginea articolului Stănescu, despre Ciucă: E în campanie. Sigur că nu ne-a căzut bine

Stănescu, despre Ciucă: E în campanie. Sigur că nu ne-a căzut bine

„Domnul Ciucă este în campanie electorală. Sigur că nu ne-a căzut bine. În momentul în care suntem în coaliţie şi spui deja că vrei să ai o guvernare de dreapta, care a fost o nenorocire în ţara asta... Vorbim de istoria recentă a guvernărilor, nu vorbim de istoria mai lungă”, spune Paul Stănescu.

El spune că liderii partidelor din coaliţie vor sta de vorbă pe acest subiect, dar că guvernarea nu se va rupe.

„Eu cred că lucrurile trebuie să fie foarte serioase şi trebuie să ducem această guvernare până la capăt”, încheie Stănescu.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi că a deschis dialogul cu forţele politice de dreapta cu privire la campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

„Este o întrebare foarte bună, pentru că am deschis dialogul pentru o astfel de punere laolaltă a forţelor politice de dreapta. Partidul Naţional Liberal este cea mai puternică forţă politică de dreapta din România şi atunci disponibilitatea la dialog este către toate forţele politice de dreapta”, a spus Ciucă, întrebat dacă va sta la masă cu Elena Lasconi, Eugen Tomac şi Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici