Stavarache: Nu există premise pentru a semna protocolul USL la Bacău, problema este Hrebenciuc

Liderul PNL Romeo Stavarache a declarat, miercuri, pentru ProTV, înaintea reuniunii CNEx, că, în acest moment nu există niciun fel de premisă pentru a semna protocolul USL la Bacău, el precizând că nu organizaţia locală a PSD reprezintă o problemă, ci liderul acesteia, Viorel Hrebenciuc.

Urmărește
1 afișare

"Protocolul mai aşteaptă la Bacău. O să mai avem discuţii. Am spus foarte clar şi am reiterat că cel puţin la această dată nu există nicun fel de premisă pentru a semna acest protocol. O să mai discutăm şi o să luăm în calcul orice variantă", a spus Stavarache, pentru ProTV.

Întrebat ce nu îi place la PSD Băcău, Stavarache a spus: "Dar nu e vorba de PSD. E vorba doar de Hrebenciuc. Dar e o altă discuţie".

"Oricum, vreau să vă spun foarte clar şi trebuie să se înţeleagă că acele principii şi idealuri care m-au făcut să intru în politică şi să candidez la Bacău sunt şi rămân aceleaşi. Eu vă spun foarte clar că pentru mine politica a însemnat şi înseamnă principii şi PNL are principii, iar aceste principii stau la baza fundamentării viitoarei guvernări", a adăugat Stavarache.

Stavarache a declarat, în februarie, pentru MEDIAFAX, că nu doreşte să predea oraşul pe care îl conduce "mafiei lui Hrebenciuc", menţionând că liberalii nu trebuie să uite de acesta, de Sechelariu, şi de Iacubov. "Respect voinţa partidului, dar o spun răspicat că nu voi preda niciodată Bacăul, pentru care m-am luptat foarte mulţi ani, mafiei lui Hrebenciuc", a susţinut Romeo Stavarache.

În replică, preşedintele PSD Bacău, Viorel Hrebenciuc, a apreciat că Uniunea Social-Liberală va funcţiona, pentru că este "mai presus" de voinţa lui Romeo Stavarache sau a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici