Stoica: Demersul lui Baconschi, un pilon important, de care PDL avea nevoie

Liderul PDL Valeriu Stoica a declarat, miercuri seară, că demersul lui Teodor Baconschi legat de Fundaţia Creştin-Democrată este "un pilon important", de care partidul avea nevoie.

Urmărește
24 afișări
Imaginea articolului Stoica: Demersul lui Baconschi, un pilon important, de care PDL avea nevoie

Stoica: Demersul lui Baconschi, un pilon important, de care PDL avea nevoie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Stoica a spus că în PDL există un important curent liberal şi unul conservator, iar demersul lui Baconschi demonstrează că există şi o însemnată componentă creştin-democrată.

Referitor la lansarea Fundaţiei Creştin-Democrate, Valeriu Stoica a declarat că nu este vorba despre "alăturarea unui element nou", ci despre "un pilon important", de care PDL avea nevoie.

La rândul ei, liderul PDL Elena Udrea a spus că lansarea Fundaţiei lui Baconschi este un eveniment "important".

Ea a ţinut să sublinieze că este un eveniment important atât pentru democrat-liberali cât şi pentru dreapta din România.

Răspunzând unei întrebări, ea s-a declarat convinsă că PDL va câştiga noi adepţi în urma demersului lui Baconschi.

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, şi-a lansat, miercuri, la Ateneu, Fundaţia Creştin-Democrată, declarând că speră ca organismul să recepteze tot entuziasmul civic manifestat la începutul anilor '90 şi să contribuie la proiectarea în viaţa publică a unor figuri noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici