Stoica: PDL va câştiga alegerile, teama mea este ce vom face după ce vom câştiga

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, miercuri, că PDL, ca partid popular, va câştiga alegerile locale şi parlamentare din acest an şi şi-a exprimat teama cu privire la ce se va întâmpla după alegeri, dacă acest partid va demonstra că iniţiază un nou mod de a conduce România.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Stoica: PDL va câştiga alegerile, teama mea este ce vom face după ce vom câştiga

Stoica: PDL va câştiga alegerile, teama mea este ce vom face după ce vom câştiga

Valeriu Stoica a declarat, la dezbaterea „Valorile şi principiile dreptei”, că Partidul Democrat Liberal îşi propune, prin intermediul Programului politic intitulat „Un nou partid pentru o nouă Românie”, câştigarea alegerilor locale şi parlamentare care vor avea loc în acest an.

Stoica a arătat că una dintre provocările PDL este cea a eficienţei, în condiţiile în care România a fost guvernată prost, ineficient, iar forţele politice, în ultimii 17 ani, au clacat şi au eşuat în guvernarea ţării.

„PDL va câştiga alegerile locale şi parlamentare, nu am nicio teamă. Teama mea este alta, ce vom face după ce ajungem la guvernare”, a declarat vicepredintele PDL, adăugând că democrat-liberalii vor iniţia un nou mod de guvernare.

El a mai adăugat că provocarea în faţa dreptei şi a PDL o reprezintă reabilitarea instituţională a României.

„Ne-am asumat acest obiectiv prin programul politic. Direcţia noastră strategică este reconstrucţia instituţională a României, inclusiv prin revizuirea Constituţiei”, a mai spus Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici