Stoica (PLD): Dinu Patriciu, artizanul moţiunii de cenzură a PSD

Vicepreşedintele PLD Valeriu Stoica îl consideră pe Dinu Patriciu artizanul moţiunii de cenzură pe care PSD o va depune la adresa Guvernului Tăriceanu.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Stoica (PLD): Dinu Patriciu, artizanul moţiunii de cenzură a PSD

Dinu Patriciu, artizanul moţiunii de cenzură a PSD

"Moţiunea de cenzură este o piesă de teatru scrisă de Dinu Patriciu şi interpretată cu mai multă sau mai puţină măiestrie de Călin Popescu Tăriceanu şi Mircea Geoană”, a declarat, sâmbătă, Valeriu Stoica, vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat, la conferinţa de presă susţinută la Constanţa, cu prilejul Conferinţei Judeţene PLD.

Stoica a afirmat că PLD va vota la vedere moţiunea de cenzură, aşa cum speră că vor face şi parlamentarii PSD.

„Dacă trece moţiunea, cea mai bună soluţie o reprezintă alegerile anticipate, pentru că s-ar pune capăt crizei politice. O clarificare a vieţii politice ar surveni de îndată ce Călin Popescu Tăriceanu îşi pierde funcţia de care pare că s-a legat cu lanţuri”, a spus vicepreşedintele PLD.

„PNL va rezista cât va fi la guvernare, după care va intra în disoluţie. PNL este instrumentul politic prin care PSD guvernează România”, a mai spus Valeriu Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici