Stoica: Şi eu m-am plimbat cu găleţi în mână în campania electorală; aş fi ipocrit să spun că nu

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a recunoscut, sâmbătă, la Vaslui, că şi el este unul dintre cei care au făcut campanie electorală prin oferirea de bunuri votanţilor, însă consideră că formaţiunea din care face parte ar trebui să lase celor de la PSD această metodă de atragere a electoratului.

Urmărește
30 afișări
Imaginea articolului Stoica: Şi eu m-am plimbat cu găleţi în mână în campania electorală; aş fi ipocrit să spun că nu

Stoica: Şi eu m-am plimbat cu găleţi în mână în campania electorală; aş fi ipocrit să spun că nu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Liderul democrat-liberal Valeriu Stoica îi consideră ipocriţi pe cei care susţin că nu au oferit bunuri în campania electorală, mai ales în mediul rural, acolo unde votanţii sunt captivi în ceea ce priveşte astfel de metode de campanie electorală.

"Şi eu m-am plimbat cu găleţi în mână în campania electorală. Aş fi ipocrit să spun că nu. Asta s-a întâmplat în anul 2000, atunci când se punea problema pentru PNL între a fi sau a nu fi. Însă, trebuie să spunem şi cine a inventat această metodă de a face campanie electorală. Este vorba de Radu Ruşanu, care a promovat găleata ca material electoral de mare succes. Că este goală, că este plină, nu mai contează în mediul rural", a declarat Valeriu Stoica.

Liderul democrat liberal este de părere că partidul din care face parte ar trebui să renunţe la astfel de metode de a-şi face campanie electorală.

"Noi, ca partid de dreapta, trebuie să promovăm alte idei, să ne adresăm electoratului liber, nu celui captiv, care este al PSD. Putem chiar să ne adresăm şi acestui tip de electorat, pe care să-l convingem să iasă din captivitatea în care se află de 20 de ani", a subliniat Valeriu Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici