Stolojan: A vota PNL, cu actuala conducere, înseamnă a da voturi PSD

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat, sâmbătă, că PNL este prizonierul politic al PSD, iar a vota liberalii, cu conducerea pe care o au acum, înseamnă a vota PSD.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Stolojan: A vota PNL, cu actuala conducere, înseamnă a da voturi PSD

Stolojan: A vota PNL, cu actuala conducere, înseamnă a da voturi PSD

"Dorim să folosim perioada până la alegerile pentru Parlamentul European pentru a spune foarte limpede oamenilor care simpatizează cu valorile liberale că a da votul pentru PNL cu actuala conducere însemnă a da votul PSD-ului. (...) Să nu confundăm PNL cu conducerea actuală a partidului. Această conducere împinge PNL la distrugere prin politica pe care o duce, prin aservirea unui partid cu tradiţie intereselor PSD. Un PSD care, din păcate, nu reuşeşte să se reformeze. Astăzi, în momentele dificile, PSD este din nou condus de Hrebenciuc, dar şi de Adrian Năstase, care doreşte să revină în conducerea partidului", a spus Stolojan.

Liderul PLD prevede pentru România un viitor în care lucrurile vor merge din ce în ce mai prost. "E posibil ca cu acest Guvern să ne târâim în continuare până la alegerile pentru Parlamentul României. Din păcate, pentru România. Spun «din păcate» pentru că lucrurile vor merge din prost spre mai prost. Asta pentru că atât PSD, cât şi PNL nu sunt pregătite pentru alegeri anticipate, datorită pierderii de credibilitate", susţine Stolojan.

Theodor Stolojan a fost prezent, sâmbătă, la Hunedoara, unde a avut loc întâlnirea Delegaţiei Permanente a PLD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici