Stolojan: Antonescu nu este apt pentru a fi preşedintele PNL. Hellvig, nicio şansă în etapa asta

Crin Antonescu nu este apt pentru a fi preşedintele unui partid care are nevoie de efort continuu 24 de ore din 24, iar Eduard Hellvig ar fi bun ca şef PNL, dar nu în etapa actuală, spune la AlephNews fostul lider al liberalilor Theodor Stolojan.

Urmărește
779 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Antonescu nu este apt pentru a fi preşedintele PNL. Hellvig, nicio şansă în etapa asta

Stolojan: Antonescu nu este apt pentru a fi preşedintele PNL. Hellvig, nicio şansă în etapa asta

„Nicolae Ciucă nu a instaurat regulile militare în PNL. Dimpotrivă. Eu pot să spun că este foarte, foarte deschis. E cel mai bun la ora actuală”, spune la emisiunea On/Off The Record, difuzată pe Aleph News, Theodor Stolojan.

El afirmă că Valeriu Stoica nu-şi doreşte o implicare activă în conducerea PNL, pentru că „are firmă, e un avocat de succes”.

„Crin Antonescu, în afară de o retorică, eu îl cunosc foarte bine. Când eram preşedintele PNL... În primul rând nu are dreptate în ce îl priveşte pe Nicolae Ciucă. Nici dânsul nu a fost o soluţie pentru PNL, pentru că în afară de retorică, şi-a luat un angajament că obţine 20% la nu ştiu ce alegeri şi dacă nu îşi dă demisia şi aşa mai departe. Dl. Ciucă începe programul la ora 7 diminieaţă, spre deosebire de Antonescu, care nu ştii când începe programul, când îşi ia concediu... Crin Antonescu nu este apt pentru a fi preşedintele unui partid care are nevoie de efort continuu 24 de ore din 24 de ore”, adaugă Stolojan.

El mai spune că fostul şef SRI Eduard Hellvig, fost secretar general al PNL, ar putea fi liderul partidului, „dar nu în etapa actuală”.

„Nu are nicio şansă în etapa actuală, deşi are calităţi, indiscutabil. În competiţia cu Nicolae Ciucă nu ar fi reuşit să câştige”, încheie Stolojan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici