Stolojan: Important e că avem doi competitori puternici şi că va fi o competiţie corectă în PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că în PDL va fi o competiţie corectă pentru alegerea noii conduceri a partidului, referindu-se astfel la criticile şefului statului potrivit cărora "s-a furat startul" în cursa pentru şefia formaţiunii.

Urmărește
2 afișări

"Nu am să comentez afirmaţiile preşedintelui. Important este că avem doi competitori puternici: Emil Boc şi Vasile Blaga şi că va fi o competiţie corectă", a afirmat Stolojan.

Întrebat în legătură cu faptul că Traian Băsescu a afirmat că România are premier şi că ideea premierului tehnocrat este o soluţie în analiză, Stolojan a precizat că o decizie pe această temă va fi luată de preşedinte şi de premier.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că în PDL s-a furat startul în cursa pentru şefia formaţiunii, Vasile Blaga începând să strângă semnături încă de săptămâna trecută, iar trusturile Antena şi Realitatea s-au implicat în campanie.

Băsescu a mai declarat că dacă moţiunea de cenzură nu trece, România are premier, precizând că subiectul legat de un posibil premier tehnocrat trebuie analizat şi va fi reluat "când va fi cazul".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici