Stolojan: Nu dorim alianţa cu PSD

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, că nu doreşte o alianţă cu PSD, şi că Ion Iliescu nu cunoaşte cât de "însetaţi" sunt colaboratorii săi de economia de stat, astfel că ei ar fi dispuşi să încheie alianţe cu oricine de pe glob, numai să ajungă la această ţintă.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Nu dorim alianţa cu PSD

Stolojan: Nu dorim alianţa cu PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi nu dorim alianţa cu PSD. (...) Dorim o guvernare a PDL, cu un program coerent, pentru oameni, sau un PSD nereformat, cu aceiaşi oameni din perioadele anterioare?", a întrebat , retoric, Theodor Stolojan.

Întrebat ce părere are despre afirmaţia lui Ion Iliescu, potrivit căruia o guvernare PSD-PDL este imposibilă cât timp Traian Băsescu este preşedinte, Stolojan a răspuns: "Domnul Ion Iliescu nu îşi cunoaşte prea bine colaboratorii. Iliescu nu cunoaşte cât de însetaţi sunt colaboratorii dânsului de economia de stat".

"Cred că colaboratorii dânsului sunt dispuşi să încheie alianţe cu oricine de pe glob, numai să ajungă din nou la acea economie de stat despre care vorbeşte domnul Geoană acum. Se gândesc iarăşi la CEC, că nu au apucat să devalizeze şi CEC-ul, aşa cum a fost devalizat Bancorexul şi Banca Agricolă", a spus el.

Stolojan i-a transmis lui Iliescu să nu uite că a candidat la preşedinţia PSD având alături "aceeaşi colegi, cei pe care îi mângâie din nou pe creştet astăzi: Năstase, Mitrea, Hrebenciuc". "Nu întâmplător, Hrebenciuc e singurul care îl susţine pe Geoană în amnistia fiscală, a adăugat prim-vicepreşedintele PDL.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sâmbătă, la Cugir, că o viitoare guvernare a PSD împreună cu PDL ar fi "imposibilă atât timp cât Traian Băsescu se află în fruntea ţării, "puncte de contact" putându-se găsi mai degrabă cu PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici